O NAMA

Ko smo? Biso nacionalna visokog tehnologija poduzeća u Changzhou, Jiangsu, Kini, specijalizovajući u 3D štampara i materijala svjetlosti. Sada imamo vještina R&D, proizvodnju i nakon prodaje tim, koji je pružio naš naj profesionalnijih proizvoda i usluge poduzećama u Kini i širom svijeta. Šta možemo urrati za vam? Pružate visoke presizcije i visoke efikasnosti 3D štampanja opreme i operativnog iskustva za korisnicima u različitim industrijama sa profesionalnim R& D snaga, osigurati stabilnost 3D štampaja opreme i potrošanja sa odličnom proizvodnjom Kuastvu, i garantiti i rješavaju neuspjeh oprema i pitanja mušterija sa brzom iskustvu usluga. Nemo samo proizvođač mašine, ali također voljemo više da bi bio ulogu dnevnog korisnika. Ako te potrebe, ako imate pitanje, doš u nam.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Promjene koje je dovelo do stalno DLP 3D štamper medicinski industriju

Sada, među mnogim tehnologima, izlazi stalne DLP 3D štampaje je jedan od poznatih predstavnika. Mnogi od naših prijatelja poznati stalnu DLP 3D štamper.


Utjecaj 3D-ag štampaja na zubnu polju - paradigme smjena i budućne trene

Ram Tenneti i Jai Prakash Yadav iz Sagacious istraživanja su doprinosili ovaj istraživački članak koji detaljuje utjecaj 3D štampaja o polje zube.


Jewelry DLP 3D Printer proizvođači va uzimati da razumiju ukupnu harmoniju ljepote stila nakita.

Proizvođači DLP 3D Printera kaže vam da dizajn stila nakita uglavnom smatra nakite u cijelu i nakiti cijelom. Međutim, cijela je sastavljena od tačke, linija i aviona.


Jewelry DLP 3D Printer proizvođači va uze da razumiju karakteristike koristeći 3D-ag tehnologije da napravi nakite

Proizvođači državni DLP 3D Printera kaže vam da u tradicionalnoj trajci, Natkaci se odnose na dizajna crtanja, ruku snime ploče voe, i zatim koristiti izgubljeni metod a kase da isliti metalnu ploča.


3D štampanja ulazi u polju visokog nakita, Boucheron čini prsten isto kao i pravo

Dok primjenja visoke tehnologije u dnevnom životu ljudi se širi do više polja, nakiti, Boleća koja je jednom izgledala da nema ništa veze sa visokim tehnologijim, postupno je uključen u talasu i počeo je injekiti visokog tehničke faktore.


Ono je kontinuan DLP 3D štampar

Nastavni proizvođači DLP 3D Printer kaže vam da 3D štampanja nastavlja poboljšati i prebaci SLA (stereolithograph) y) i široko korišćene FDM (modranog depositiona).


pogledajte više proizvoda