TIETOJA

Keitä me olemme? Olemme kansallinen huipputeknologiayritys Changzhoussa, Jiangsussa, Kiinassa, erikoistunut kevyttä 3D tulostimiin ja materiaaleihin. Meillä on nyt ammattitaitoinen T&K-, tuotanto- ja myynnin jälkeinen palveluryhmä, joka on tarjonnut kaikkein ammattimaisimpia tuotteitamme ja palveluita yrityksille Kiinassa ja ympäri maailmaa. Miten voimme auttaa? Tarjoaa korkean tarkkuuden ja tehokkaan 3D tulostuslaitteita ja toimintakokemusta eri toimialojen käyttäjille, joilla on ammatillinen tutkimus ja ammatillinen tutkimus. D lujuus, varmistaa kolmiulotteisen tulostuslaitteiden ja kulutuslaitteiden vakaus, joilla on erinomainen tuotannon laatu, ja takaa ja ratkaista laitteiden vikoja ja asiakaskysymyksiä nopealla palvelukokemuksella . Emme ole ainoastaan koneiden valmistaja, vaan olemme parempi olla aina päivittäisen käyttäjän rooli. Jos sinulla on kysyttävää, tule luoksemme.

Katso lisää

UUTISET

Miksi suuren lelun LCD 3D tulostimen kysyntä kasvaa yhä suuremmaksi

Suuret Toy LCD 3D tulostimet on viime vuosina arvostettu suuresti 3D-painoteollisuudessa, ja erinomaisella kustannustehokkuudella on ollut ratkaiseva merkitys.

2022-12-02 Katso lisää

Tiedätkö nämä edut High Speed DLP 3D tulostimen

High Speed DLP 3D tulostin valmistaa tuotteita rakennusalustan yläpuolelle valokuvaresiinia. DLP-siru heijastaa painetun kerroksen poikkileikkauksen kuvan hartsiin, joka kovettaa altistuneen materiaalin. Alustat nousevat hitaasti pystysuorasti hartsista ja rakentaa jokaisen tason.

2022-12-29 Katso lisää

Yleisimmin käytetty teknologia Suuri jatkuva DLP 3D-tulostin

Suuri jatkuva DLP 3D tulostimen valmistajat kertovat, että itse periaatteesta, DLP ja LCD ovat kaksi optista teknologiaa, joita käytetään projektoreissa.

2022-11-11 Katso lisää

Säästä aikaa ja parantaa laatua automaattisella tulostusvalmistelulla

Olemme kansallinen huipputeknologiayritys Changzhoussa, Jiangsussa, Kiinassa, erikoistunut kevyttä 3D tulostimiin ja materiaaleihin. Meillä on nyt ammattitaitoinen T&K-, tuotanto- ja myynnin jälkeinen palveluryhmä, joka on tarjonnut kaikkein ammattimaisimpia tuotteitamme ja palveluita yrityksille Kiinassa ja ympäri maailmaa.

2022-06-08 Katso lisää

Korut DLP 3D tulostimen valmistajat ottavat sinut ymmärtää yleinen harmoninen kauneus korutyyliä

Korut DLP 3D tulostimen valmistajat kertovat, että suunnittelu korutyyli pitää pääasiassa korut kokonaisuutena. Ja korut kokonaisuudessaan. Kokonaisuus koostuu kuitenkin pisteistä, linjoista ja lentokoneista.

2022-09-27 Katso lisää

DLP 3D Printing Hartsin edut ja haittat

Tällä hetkellä suurin ongelma DLP 3D tulostushartsin on hartsiongelma, ja tasapainottaa nopeus, kovuus, joustavuus ja muut ominaisuudet ovat ratkaisun avain.

2022-11-04 Katso lisää

Mitä ongelmia tulee ottaa huomioon valita lcd hartsi 3d tulostimen

Kun valitsemme lcd resin 3d tulostin, mitä ongelmia on otettava huomioon? Ymmärtäkäämme se lyhyesti jäljempänä.

2022-10-09 Katso lisää

Suuri jatkuva DLP 3D tulostinvalmistajat ottavat sinut ymmärtämään tekijät, jotka vaikuttavat 3D tulostuksen tarkkuuteen.


Katso lisää