TIETOJA

Keitä me olemme? Olemme kansallinen huipputeknologiayritys Changzhoussa, Jiangsussa, Kiinassa, erikoistunut kevyttä 3D tulostimiin ja materiaaleihin. Meillä on nyt ammattitaitoinen T&K-, tuotanto- ja myynnin jälkeinen palveluryhmä, joka on tarjonnut kaikkein ammattimaisimpia tuotteitamme ja palveluita yrityksille Kiinassa ja ympäri maailmaa. Miten voimme auttaa? Tarjoaa korkean tarkkuuden ja tehokkaan 3D tulostuslaitteita ja toimintakokemusta eri toimialojen käyttäjille, joilla on ammatillinen tutkimus ja ammatillinen tutkimus. D lujuus, varmistaa kolmiulotteisen tulostuslaitteiden ja kulutuslaitteiden vakaus, joilla on erinomainen tuotannon laatu, ja takaa ja ratkaista laitteiden vikoja ja asiakaskysymyksiä nopealla palvelukokemuksella . Emme ole ainoastaan koneiden valmistaja, vaan olemme parempi olla aina päivittäisen käyttäjän rooli. Jos sinulla on kysyttävää, tule luoksemme.

Katso lisää

UUTISET

Suuri jatkuva DLP 3D tulostinvalmistajat ottavat sinut ymmärtämään tekijät, jotka vaikuttavat 3D tulostuksen tarkkuuteen.


The Ultimate Guide to Industrial Ley DLP 3D tulostimet Consumer Electronics Industrys

Johdanto: Tervetuloa lopulliseen oppaan teollisuus lelu DLP 3D tulostimia kuluttaja-elektroniikkateollisuudessa. Tässä artikkelissa tutkimme näiden innovatiivisten tulostuslaitteiden ominaisuuksia, sovelluksia ja edistymistä. Oletpa ammattilainen kuluttaja-elektroniikka teollisuudessa tai vain kiinnostunut oppimaan lisää 3D-tulostustekniikasta, Tämä opas on sinulle. 1. Mitä i

2023-08-21 Katso lisää

2023-08-20 Katso lisää

Teknologian nopean kehityksen myötä kuluttaja-elektroniikkateollisuus etsii jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja tuotteidensa parantamiseksi. Yksi tällainen uraauurtava teknologia, joka on saavuttanut merkittävää asemaa, on teollinen lelu DLP 3D tulostin. Tässä artiklassa kiinnitetään huomiota näiden kirjapainoiden hyödyntämiseen kuluttaja-elektroniikan alalla, erityisesti kulttuuri-

2023-08-19 Katso lisää

Suuren jatkuvan DLP 3D tulostimien etujen tutkiminen

Sisällysluettelo: 1. Johdanto: Innovaatio kuluttaja-elektroniikan teollisuudessa 2. Tuotekehitys 4. Valmistusprosessien virtaviivaistaminen 5. Kustannustehokkuuden parantaminen 6. Kiihdyttäminen markkinoille 7. Varmistaminen Laatu ja tarkkuus 8. Laajentavat suunnittelumahdollisuudet 9. FAQs suurissa jatkuvassa DLP 3D tulostimissa 10. Con.

2023-08-18 Katso lisää

Suuren jatkuvan DLP 3D tulostimen edut ja sovellukset kuluttajaelektroniikan teollisuudessa.

Title: Valloittava tulostus: Suuren jatkuvan DLP 3D tulostimen paljastaminen Consumer Electronics Subtitle: Edut ja sovellukset Tutkittu johdanto: Kuluttajaelektroniikan jatkuvassa maailmassa, tulostimien rooli on uudelleen määritelty ottamalla käyttöön suuria jatkuvia DLP 3D tulostimia. Tässä artikkelissa tarkastellaan merkittäviä etuja ja monipuolisia sovelluksia.

2023-08-17 Katso lisää

UV Resin LCD 3D tulostimet: Painoteollisuuden vallankumous

2023-08-11 Katso lisää

Luovuus: Resin Wax DLP 3D tulostin uudelleenmäärittelee tarkkuusvalmistuksen

Uraauurtava innovaatio 3D-painoteollisuudessa on suunniteltu määrittelemään tarkkuustuotannon mahdollisuudet uudelleen hartsivahankkeen käyttöönoton myötä DLP 3D tulostin. Yhdistämällä hartsin monipuolisuus ja vahan kestävyys, Tämä huipputeknologia lupaa avata uuden luovuuden ja tarkkuuden tason lisäaineiden valmistuksessa.

2023-08-11 Katso lisää

Katso lisää