O NAMA

Tko smo mi? Mi smo nacionalna visokotehnološka poduzeća u Changzhou, Jiangsu, Kina, specijalizirana za 3D pisače i materijale. Sada imamo vješt istraživanja i razvoja, proizvodnje i poslije prodaje servisa, koja je pružila naše naj profesionalnije proizvode i usluge poduzećima u Kini i širom svijeta. Što možemo učiniti za vas? Osigurati visoko preciznu i visoku učinkovitost 3D tiskarsku opremu i operativno iskustvo za korisnike u različitim industrijama s profesionalnim R& D snaga, osigurati stabilnost 3D tiskarske opreme i potrošnih materijala s odličnom kvalitetom proizvodnje, i jamčiti i rješavati kvarove opreme i pitanja korisnika s brzim iskustvom usluga . Mi nismo samo proizvođač za strojeve, već i više volimo uvijek biti uloga dnevnog korisnika. Ako trebate, ako imate pitanja, dođite k nama.

vidi više

VIJESTI

Zašto je potražnja za Veliko igračke LCD 3D pisač sve veća i veća

Velika igračka LCD 3D printer je posljednjih godina visoko poštovana u 3D tiskarskoj industriji, i izvrsna uspešnost troškova igrala je ključnu ulogu.

2022-12-02 vidi više

Znate li ove prednosti visoke brzine DLP 3D pisača

Visoko brzina DLP 3D Printer proizvodi proizvode na platformi za građanje iznad kante fotoresina. DLP čip projektira sliku tiskanog sloja na smolu, što otvrdne izloženi materijal. Platforme polako se uzdižu vertikalno iz smole i grade svaki nivo.

2022-12-29 vidi više

Najčešće korištena tehnologija Velike kontinuirane DLP 3D pisača

Proizvođači DLP 3D pisača DLP i LCD su dvije optičke tehnologije koje se koriste u projektorima.

2022-11-11 vidi više

Uštedite vrijeme i poboljšati kvalitetu s automatiziranim pripremom ispisa

Mi smo nacionalna visokotehnološka poduzeća u Changzhou, Jiangsu, Kina, specijalizirana za 3D pisače i materijale. Sada imamo vješt istraživanja i razvoja, proizvodnje i poslije prodaje servisa, koja je pružila naše naj profesionalnije proizvode i usluge poduzećima u Kini i širom svijeta.

2022-06-08 vidi više

Nakit DLP 3D Printer proizvođači uzimaju vas da razumijete ukupnu skladnu ljepotu nakita stilova

Nakit DLP 3D pisač proizvođači kažu da dizajn stil nakita uglavnom smatra nakit kao cjelinu. i nakit kao cjelina. Međutim, cijela je sastavljena od bodova, linija i aviona.

2022-09-27 vidi više

Prednosti i nedostatke procesa DLP 3D štampanja smola DLP-a

Trenutno, najveći problem DLP 3D štampanja smola je problem smole, i balansiranje brzine lečenja, tvrdoća, fleksibilnost i druge karakteristike su ključ za rješavanje nje.

2022-11-04 vidi više

Koje probleme treba uzeti u obzir pri odabiru lcd smole 3d pisača

Kada odaberemo lcd smola 3d pisač, koje probleme treba uzeti u obzir? Hajde da je kratko razumijemo.

2022-10-09 vidi više

Veliki kontinuirani DLP 3D pisački proizvođači vode vas da razumijete čimbenike koji utječu na točnost 3D ispisa


vidi više