за нас

Кои сме ние? Ние сме национална претпријатија во Чангхо, Јангсу, Кина, специјализирајќи се во 3Д-печатачи и материјали. Сега имаме вешт Р и Д, производство и продавачки тим, кој ги обезбеди нашите најпрофесионални производи и услуги за претпријатијата во Кина и низ целиот свет. Што можеме да направиме за тебе? Даде висок и високо ефикасно опрема за печатење и оперативно искуство за корисниците во различни индустрии со професионални Р ин Сила, Ја осигура стабилноста на опремата за 3Д печатење и потрошување со одличен квалитет на производството, и гарантирање и решавање на неуспесите на опремата и прашањата на клиентите со брзо искуство. Ние не сме само производител на машини, туку и повеќе сакаме да бидеме улога на дневниот корисник. Ако ви треба, ако имате прашања, дојдете кај нас.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Зошто барањето за големи играчки LCD 3D печатачот да стане повисоко и повисоко

Големиот играч ЛЦД 3D принтер е високо почитуван во индустријата за печатење во последниве години, и одличната перспектива на трошоците одигра значајна улога.


Ги знаеш ли овие предности од висока брзина DLP 3D печатачот.

Принцерот на висока брзина ДЛП 3Д ги произведува производите на градежната платформа над фротерезијата. ДЛП чип го проектира сликата на печатениот слој на смртта, кој го зацврсти изложениот материјал. Платформите полека се зголемуваат од смрди и изградуваат секое ниво.


Најчесто користената технологија на големиот континуиран DLP 3D печатачName

Големи континуирани DLP 3D принтери ви велат дека од самиот принцип, ДЛП и LCD се две оптички технологии што се користат во проекторите.


Зачувај го времето и подобрување на квалитетот со автоматски подготвување на печатење

Ние сме национална претпријатија во Чангхо, Јангсу, Кина, специјализирајќи се во 3Д-печатачи и материјали. Сега имаме вешт Р и Д, производство и продавачки тим, кој ги обезбеди нашите најпрофесионални производи и услуги за претпријатијата во Кина и низ целиот свет.


Производителите на ДЛП 3Д принтерите ве носат да ја разберат целокупната убавина на стиловите на накит

Производителите на ДЛП 3Д принтерите ви велат дека дизајнерот на стил на накит главно ги смета накит како целина. и накит во целина. Сепак, целата се состои од точки, линии и авиони.


Предности и недостатоци на процесот за печатење 3Д DLP 3D

Моментално, најголемиот проблем од печатењето 3Д е проблемот на смолита и балансирањето на брзината на лекување, тврдината, Клучот за решавање на тоа е флексибилност и други карактеристики.


Кои проблеми треба да се разгледа при избирање lcd resin 3d печатачот

Кога ќе избереме lcd резин 3d печатач, кои прашања треба да се разгледаат? Да разбереме кратко долу.


Големи постојани производители на DLP 3D печатачи ве носат за да ги разберат факторите кои влијаат врз точноста на 3D печатење


Гледај Повеќе