за нас

Кои сме ние? Ние сме национална претпријатија во Чангхо, Јангсу, Кина, специјализирајќи се во 3Д-печатачи и материјали. Сега имаме вешт Р и Д, производство и продавачки тим, кој ги обезбеди нашите најпрофесионални производи и услуги за претпријатијата во Кина и низ целиот свет. Што можеме да направиме за тебе? Даде висок и високо ефикасно опрема за печатење и оперативно искуство за корисниците во различни индустрии со професионални Р ин Сила, Ја осигура стабилноста на опремата за 3Д печатење и потрошување со одличен квалитет на производството, и гарантирање и решавање на неуспесите на опремата и прашањата на клиентите со брзо искуство. Ние не сме само производител на машини, туку и повеќе сакаме да бидеме улога на дневниот корисник. Ако ви треба, ако имате прашања, дојдете кај нас.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Големи постојани производители на DLP 3D печатачи ве носат за да ги разберат факторите кои влијаат врз точноста на 3D печатење


Вкупната водич за индустриската играчка DLP 3D принтери во потрошувачки електронички индустрии


Предностите на индустриските играчки ДЛП 3Д принтери во потрошувачката електронска индустриа


Истражување на бенефициите на големите континуирани 3Д принтери во потрошувачката електронска индустрија

Содржина: Прифаќање на иновацијата во потрошувачката електронска индустрија. Развојот на производот 4. Квалитет и прецизност


Предностите и апликациите на големите континуирани 3Д принтери во потрошувачката електронска индустриа

Наслов: Револуција на печатење: Објавување на моќта на големите континуирани ДЛП 3Д принтери во потрошувачки електроници: Предностите и апликациите истражуваат воведување: во светот на потрошувачкиот електроник, улогата на печатачите е редефинирана со воведувањето на големите континуирани DLP 3D печатоци. Во оваа статија ги истражува извонредните користи и на другите примени


Отстранувањето креативност: Резин Wax DLP 3D печатачот го редефинира преправањето на производствот


Гледај Повеќе