TENTANG KAMI

Siapa kita? Kami adalah syarikat berteknologi tinggi kebangsaan di Changzhou, Jiangsu, China, yang mengkhususkan diri dalam pencetak dan bahan 3D yang menyembuhkan cahaya. Kami kini mempunyai pasukan perkhidmatan R & D, pengeluaran dan selepas jualan yang mahir, yang telah menyediakan produk dan perkhidmatan kami yang paling profesional kepada perusahaan di China dan di seluruh dunia. Apa yang boleh kita lakukan untuk anda? Menyediakan peralatan percetakan 3D berketepatan tinggi dan kecekapan tinggi dan pengalaman operasi untuk pengguna dalam industri yang berbeza dengan kekuatan R & D profesional, memastikan kestabilan peralatan percetakan 3D dan bahan habis pakai dengan kualiti pengeluaran yang sangat baik, dan menjamin dan menyelesaikan kegagalan peralatan dan soalan pelanggan dengan pengalaman perkhidmatan yang cepat. Kami bukan sahaja pengeluar untuk mesin, tetapi juga kami lebih suka alway menjadi peranan pengguna harian. Jika anda perlukan, jika anda mempunyai soalan, datang kepada kami.

melihat lebih banyak

BERITA

Kenapa permintaan untuk pencetak 3D LCD mainan besar semakin tinggi dan lebih tinggi

Pencetak 3D LCD mainan besar telah sangat dihormati dalam industri percetakan 3D dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan prestasi kos yang sangat baik telah memainkan peranan penting.


Adakah anda tahu kelebihan pencetak 3D DLP berkelajuan tinggi?

Pencetak 3D DLP berkelajuan tinggi mengeluarkan produk pada platform membina di atas vat photoresin. Cip DLP memproyeksikan imej keratan rentas lapisan bercetak ke resin, yang menguatkan bahan yang terdedah. Platform perlahan-lahan meningkat secara menegak dari resin vats dan membina setiap peringkat.


Teknologi pencetak 3D DLP berterusan yang paling biasa digunakan

Pengeluar pencetak 3D DLP berterusan yang besar memberitahu anda bahawa dari prinsip itu sendiri, DLP dan LCD adalah dua teknologi optik yang digunakan dalam projektor.


Menjimatkan masa dan meningkatkan kualiti dengan penyediaan cetakan automatik

Kami adalah syarikat berteknologi tinggi kebangsaan di Changzhou, Jiangsu, China, yang mengkhususkan diri dalam pencetak dan bahan 3D yang menyembuhkan cahaya. Kami kini mempunyai pasukan perkhidmatan R & D, pengeluaran dan selepas jualan yang mahir, yang telah menyediakan produk dan perkhidmatan kami yang paling profesional kepada perusahaan di China dan di seluruh dunia.


Pengeluar pencetak 3D DLP perhiasan membawa anda untuk memahami keindahan keseluruhan gaya perhiasan

Pengeluar pencetak 3D DLP perhiasan memberitahu anda bahawa reka bentuk gaya perhiasan terutamanya menganggap perhiasan secara keseluruhan dan perhiasan secara keseluruhan. Walau bagaimanapun, keseluruhan terdiri daripada mata, garisan dan kapal terbang.


Kelebihan dan keburukan proses Resin percetakan 3D DLP

Pada masa ini, masalah terbesar Resin percetakan 3D DLP adalah masalah resin, dan mengimbangi kelajuan pengawetan, kekerasan, fleksibiliti dan ciri-ciri lain adalah kunci untuk menyelesaikannya.


Apa masalah yang perlu dipertimbangkan apabila memilih pencetak 3d resin lcd

Apabila kita memilih pencetak 3d resin lcd, isu apa yang perlu dipertimbangkan? Marilah kita memahami secara ringkas di bawah.


Pengeluar pencetak 3D DLP berterusan yang besar membawa anda untuk memahami faktor-faktor yang mempengaruhi ketepatan percetakan 3D


melihat lebih banyak