OVER

Wie we zijn? Wij zijn een nationale high-tech onderneming in Changzhou, Jiangsu, China, gespecialiseerd in licht-uithardende 3D printers en materialen. We hebben nu een bekwaam R & D-, productie-en after-sales serviceteam, dat onze meest professionele producten en diensten heeft geleverd aan ondernemingen in China en over de hele wereld. Wat kunnen we voor je doen? Zorg voor zeer nauwkeurige en zeer efficiënte 3D-printapparatuur en bedrijfservaring voor gebruikers in verschillende industrieën met professionele R & D-sterkte, zorg voor de stabiliteit van 3D-printapparatuur en verbruiksartikelen met een uitstekende productiekwaliteit en garandeer en los apparatuurstoringen en vragen van klanten op met snelle service-ervaring. We zijn niet alleen een fabrikant voor machines, maar we geven er ook de voorkeur aan om de rol van een dagelijkse gebruiker te zijn. Als u nodig hebt, als u vragen hebt, kom dan naar ons.

Bekijk meer

NIEUWS

Waarom wordt de vraag naar Large Toy LCD 3D-printer steeds hoger

Grote speelgoed LCD 3D-printer is de afgelopen jaren zeer gerespecteerd in de 3D-printindustrie en de uitstekende kostenprestaties hebben een vitale rol gespeeld.

2022-12-02 Bekijk meer

Kent u deze voordelen van High Speed DLP 3D-printer

De High Speed DLP 3D-printer produceert producten op een bouwplatform boven een vat met fotoresine. De DLP-chip projecteert een dwarsdoorsnede van de afgedrukte laag op de hars, die het blootgestelde materiaal verhardt. Platforms stijgen langzaam verticaal uit harsvaten en bouwen elk niveau.

2022-12-29 Bekijk meer

De meest gebruikte technologie van grote continue DLP 3D-printer

Grote fabrikanten van continue DLP 3D-printers vertellen u dat DLP en LCD uit het principe zelf twee optische technologieën zijn die in projectoren worden gebruikt.

2022-11-11 Bekijk meer

Bespaar tijd en verbeter kwaliteit met geautomatiseerde printvoorbereiding

Wij zijn een nationale high-tech onderneming in Changzhou, Jiangsu, China, gespecialiseerd in licht-uithardende 3D printers en materialen. We hebben nu een bekwaam R & D-, productie-en after-sales serviceteam, dat onze meest professionele producten en diensten heeft geleverd aan ondernemingen in China en over de hele wereld.

2022-06-08 Bekijk meer

Sieraden DLP 3D-printerfabrikanten nemen u mee om de algehele harmonieuze schoonheid van sieradenstijlen te begrijpen

Sieraden DLP 3D Printer fabrikanten vertellen u dat het ontwerp van sieraden stijl vooral rekening houdt met de sieraden als geheel en de sieraden als geheel. Het geheel is echter opgebouwd uit punten, lijnen en vlakken.

2022-09-27 Bekijk meer

Voor-en nadelen van DLP 3D-printharsproces

Op dit moment is het grootste probleem van DLP 3D-printhars het harsprobleem, en het balanceren van de uithardingssnelheid, hardheid, flexibiliteit en andere kenmerken is de sleutel tot het oplossen ervan.

2022-11-04 Bekijk meer

Welke problemen moeten worden overwogen bij het kiezen van lcd-hars 3d-printer

Wanneer we kiezen voor lcd hars 3d printer, welke problemen moeten worden overwogen? Laten we het hieronder kort begrijpen.

2022-10-09 Bekijk meer

Fabrikanten van grote continue DLP 3D-printer nemen u mee om de factoren te begrijpen die de nauwkeurigheid van 3D-printen beïnvloeden


Bekijk meer