OM

Hvem vi er? Vi er et nasjonalt høyteknologisk foretak i Changzhou, Jiangsu, Kina, spesialisert på lette 3D-skrivere og materialer. Vi har nå en dyktig forsknings- og utviklings-, produksjons- og etterforskningsgruppe. som har levert våre mest profesjonelle produkter og tjenester til foretak i Kina og verden over. Hva kan vi gjøre for deg? Gi høyt presisjons- og høyeffektive 3D-trykkeriutstyr og driftserfaring til brukere i ulike industrier med yrkesmessig forskning og utveksling. D-styrke, sikre stabilitet til 3D-trykkeutstyr og forbruksvarer med god produksjonskvalitet, og garantere og løse utstyrsfeil og kundespørsmål med rask serviceerfaring. Vi er ikke bare en produsent for maskiner, men vi foretrekker også å alltid være rollen som en daglig bruker. Hvis du trenger spørsmål, kom til oss.

se mer

NYHETSSENTER

Hvorfor blir etterspørselen for stor leketøy LCD 3D-skriver høyere og høyere

Store leketøy LCD 3D-skriver har vært høyt respektert i 3D-trykkeriet i de senere årene. og de utmerkede kostnadene har spilt en viktig rolle.

2022-12-02 se mer

Kjenner du disse fordelene ved høyhastighets DLP 3D-skriver

Høyhastighets DLP 3D-skriveren produserer produkter på en byggeplattform over en kart med fotoresin. DLP-brikken projiserer et tverrsnittsbilde av det trykte laget på harpiksen, som forherder det eksponerede materialet. Plattformene stiger langsomt vertikalt fra harpiks og bygger hvert nivå.

2022-12-29 se mer

Den mest brukte teknologien til Stor kontinuerlig DLP 3D-skriver

Store kontinuerlige DLP 3D-skriverprodusenter forteller deg at ut fra selve prinsippet, DLP og LCD er to optiske teknologier som brukes i prosjektorer.

2022-11-11 se mer

Spar tid og forbedre kvaliteten med automatisert utskriftsforberedelser

Vi er et nasjonalt høyteknologisk foretak i Changzhou, Jiangsu, Kina, spesialisert på lette 3D-skrivere og materialer. Vi har nå en dyktig forsknings- og utviklings-, produksjons- og etterforskningsgruppe. som har levert våre mest profesjonelle produkter og tjenester til foretak i Kina og verden over.

2022-06-08 se mer

Smykker i DLP 3D-trykkerprodusenter tar deg for å forstå hvilken harmonisk skjønnhet i smykker

Smykker DLP 3D-trykkerprodusenter forteller deg at designen av smykkestil hovedsakelig betrakter smykkene som helhet Og smykkene som et hele. Men det hele består av punkter, linjer og fly.

2022-09-27 se mer

Fordele og ulemper ved DLP 3D trykk harpiksprosess

For øyeblikket er det største problemet med DLP 3D trykk harpiks problemet, og balansering av kureringshastigheten, hardheten, fleksibilitet og andre egenskaper er nøkkelen til å løse den.

2022-11-04 se mer

Kva problem skal tas i betraktning når du velger lcd- resin 3D-skriveren

Hvilke problemer må du ta i betraktning når du velger lcd-resin 3d-skriver? La oss kort forstå det nedenfor.

2022-10-09 se mer

Store kontinuerlige DLP 3D-skriverprodusenter tar deg til å forstå faktorene som påvirker nøyaktigheten av 3D-utskrifter


se mer