OM

Hvem vi er? Vi er et nasjonalt høyteknologisk foretak i Changzhou, Jiangsu, Kina, spesialisert på lette 3D-skrivere og materialer. Vi har nå en dyktig forsknings- og utviklings-, produksjons- og etterforskningsgruppe. som har levert våre mest profesjonelle produkter og tjenester til foretak i Kina og verden over. Hva kan vi gjøre for deg? Gi høyt presisjons- og høyeffektive 3D-trykkeriutstyr og driftserfaring til brukere i ulike industrier med yrkesmessig forskning og utveksling. D-styrke, sikre stabilitet til 3D-trykkeutstyr og forbruksvarer med god produksjonskvalitet, og garantere og løse utstyrsfeil og kundespørsmål med rask serviceerfaring. Vi er ikke bare en produsent for maskiner, men vi foretrekker også å alltid være rollen som en daglig bruker. Hvis du trenger spørsmål, kom til oss.

se mer

NYHETSSENTER

Store kontinuerlige DLP 3D-skriverprodusenter tar deg til å forstå faktorene som påvirker nøyaktigheten av 3D-utskrifter


Den ultimate veiledningen til industrielle leketøy DLP 3D-skrivere i forbrukerelektronikk

2023-08-21 se mer

2023-08-20 se mer

Fordelene ved industrielle leketøy DLP 3D-skrivere i forbrukerelektronikk

Med de raske teknologiske framskritt, søker elektronikkindustrien konstant innovative løsninger for å forbedre sine produkter. En slik banebrytende teknologi som har fått stor betydning, er den industrielle leketøyet DLP 3D-trykkeren. Denne artikkelen tar del i fordelene ved å bruke disse trykkerier i forbrukerelektronikksektoren, spesielt i det kulturelle området

2023-08-19 se mer

Utforske fordelene ved store kontinuerlige DLP 3D-skrivere i forbrukerelektronikk

Innholdsfortegnelse: 1. Innovasjon i industrien for forbrukerelektronikk 2. Forbedring av kostnadseffektiviteten 6. Kvalitet og presisjon 8.

2023-08-18 se mer

Fordelene og anvendelsen av store kontinuerlige DLP 3D-skrivere i forbrukerens elektronikk industri.

Tittel: Revolutionerende utskrift: Avsløring av kraften til store kontinuerlige DLP 3D-skrivere i Konsumentelektronikk Undertekst: Fordeler og applikasjoner Undersøkt Introduksjon: I forbrukerelektronikkens stadig utviklende verden, rollen til skrivarene er blitt omdefinert med innføringen av store kontinuerlige DLP 3D-skrivere. Denne artikkelen undersøker de bemerkelsesverdige fordelene og de allsidige anvisninger som følge av dette.

2023-08-17 se mer

3D-skrivere for UV-plast- LCD-trykker: Omdreyg utskriftsindustrien

2023-08-11 se mer

Utløp av kreativitet: Harpiksvoks- DLP 3D-skriver omdefinerer presisjonsframstillingar

En banebrytende nyskaping i 3D-trykindustrien er innstilt for å omdefinere mulighetene for presisjonsproduksjon med innføringen av harpiksvoks DLP 3D-skriver. Kombinerer harpiksens alsidighet med voksens holdbarhet, Denne avancerte teknologien lover å låse nye kreativitet og nøyaktighet i tilsetningsproduksjonen.

2023-08-11 se mer

se mer