DESPRE

Cine suntem? Suntem o întreprindere națională de înaltă tehnologie în Changzhou, Jiangsu, China, specializată în imprimante și materiale 3D. Avem acum o echipă de cercetare și dezvoltare, producție și servicii post-vânzare, care a furnizat cele mai profesionale produse și servicii pentru întreprinderile din China și din întreaga lume. Ce putem face pentru tine? Furnizați echipamente de imprimare de înaltă precizie și de înaltă eficiență și experiență de operare pentru utilizatorii din diferite industrii cu cercetare și profesională rezistență D; asigurarea stabilității echipamentelor de imprimare 3D și a consumabilelor cu o calitate excelentă a producției; și să garanteze și să rezolve defecțiunile echipamentelor și întrebările clienților cu experiență rapidă de serviciu . Nu suntem doar un producător de mașini, dar, de asemenea, preferăm mai mult să fie întotdeauna rolul unui utilizator zilnic. Dacă aveţi nevoie, dacă aveţi întrebări, veniţi la noi.

Vezi mai mult

INFORMARE

De ce este cererea de jucării mari LCD 3D imprimante devine din ce în ce mai mare și mai ridicat

Marele jucărie LCD 3D imprimantă a fost foarte respectat în industria de imprimare 3D în ultimii ani, şi performanţa excelentă a costurilor a jucat un rol vital.

2022-12-02 Vezi mai mult

Cunoaşteţi aceste avantaje ale imprimantei de mare viteză DLP 3D

Printerul de mare viteză DLP 3D produce produse pe o platformă de construcție deasupra unei cutie de fotoresină. Cipul DLP proiectează o imagine transversală a stratului imprimat pe rășină, care întărește materialul expus. Platformele se ridică încet vertical din cuve de rășină și construiesc fiecare nivel.

2022-12-29 Vezi mai mult

Cea mai frecventă tehnologie utilizată a imprimantei continue DLP 3D

Producătorii de imprimantă DLP continuu DLP 3D vă spun că din principiu însuși, DLP și LCD sunt două tehnologii optice utilizate în proiectoare.

2022-11-11 Vezi mai mult

Economisește timp și îmbunătăți calitatea cu pregătire automată de imprimare

Suntem o întreprindere națională de înaltă tehnologie în Changzhou, Jiangsu, China, specializată în imprimante și materiale 3D. Avem acum o echipă de cercetare și dezvoltare, producție și servicii post-vânzare, care a furnizat cele mai profesionale produse și servicii pentru întreprinderile din China și din întreaga lume.

2022-06-08 Vezi mai mult

Bijuterii DLP 3D imprimante te ia pentru a înțelege frumusețea de ansamblu armonioasă a stilurilor de bijuterii

Bijuterii DLP 3D imprimante vă spun că designul stilului bijuterii consideră în principal bijuteriile ca întreg şi bijuteriile ca întreg. Totuşi, totul este alcătuit din puncte, linii şi avioane.

2022-09-27 Vezi mai mult

Avantajele și dezavantajele procesului de imprimare DLP 3D Rășină

În prezent, cea mai mare problemă a Rășșin de imprimare DLP 3D este problema rășinii, și echilibrarea vitezei de vindecare, duritate, flexibilitatea și alte caracteristici sunt cheia rezolvării acesteia.

2022-11-04 Vezi mai mult

Ce probleme trebuie luate în considerare la alegerea imprimantei lcd rășină 3d

Când alegem imprimanta lcd Resin 3d, ce probleme trebuie luate în considerare? Să înţelegem mai jos.

2022-10-09 Vezi mai mult

Producătorii continui ai imprimantei DLP 3D vă iau pentru a înțelege factorii care afectează acurateța imprimarii 3D


Vezi mai mult