OM

Vilka vi är? Vi är ett nationellt högteknologiskt företag i Changzhou, Jiangsu, Kina, som specialiserar sig på lätta 3D-skrivare och material. Vi har nu en kvalificerad forskning och utveckling, produktion och servicegrupp. som har tillhandahållit våra mest professionella produkter och tjänster till företag i Kina och runt om i världen. Vad kan vi göra för dig? Tillhandahålla hög precision och högeffektiv 3D-utrustning och operativa erfarenhet för användare i olika branscher med professionell R& D styrka. säkerställa stabiliteten hos 3D-tryckutrustning och förbrukningsvaror med utmärkt produktionskvalitet, och garantera och lösa utrustning fel och kundfrågor med snabb serviceupplevelse. Vi är inte bara tillverkare för maskiner, utan vi föredrar att alltid vara en daglig användare. Om du behöver, om du har frågor, kom till oss.

visa mer

PRESSRUM

Varför blir efterfrågan på stora leksaker LCD 3D skrivare högre och högre.

Stora Toy LCD 3D-skrivare har respekterats i 3D-tryckbranschen de senaste åren, och de utmärkta kostnaderna har spelat en viktig roll.

2022-12-02 visa mer

Känner du till dessa fördelar med hög hastighet DLP 3D skrivare

Hög hastighet DLP 3D-skrivare tillverkar produkter på en byggplattform ovanför en behåll av fotoresin. DLP-chip projicerar en tvärsnittsbild av det tryckta lagret på harts, vilket härdar det exponerade materialet. Plattformar stiger långsamt vertikalt från hartsbehållare och bygger varje nivå.

2022-12-29 visa mer

Den vanligaste tekniken för Stora kontinuerliga DLP 3D-skrivare

Stora kontinuerliga DLP 3D-skrivare tillverkare berättar att från själva principen, DLP och LCD är två optiska tekniker som används i projektorer.

2022-11-11 visa mer

Spara tid och förbättra kvaliteten med automatiserad utskriftsförberedning

Vi är ett nationellt högteknologiskt företag i Changzhou, Jiangsu, Kina, som specialiserar sig på lätta 3D-skrivare och material. Vi har nu en kvalificerad forskning och utveckling, produktion och servicegrupp. som har tillhandahållit våra mest professionella produkter och tjänster till företag i Kina och runt om i världen.

2022-06-08 visa mer

Smycken DLP 3D skrivartillverkare tar dig för att förstå den övergripande harmoniska skönheten i smycken stilar

Smycken DLP 3D skrivare tillverkare berättar att designen av smycken stil huvudsakligen anser smycken som en helhet och smycken som helhet. Men helheten består av poäng, linjer och plan.

2022-09-27 visa mer

Fördelar och nackdelar med DLP 3D Printing Resin processen

För närvarande är det största problemet med DLP 3D Printing Harts problemet, och balansera härhastigheten, hårdheten, Flexibilitet och andra egenskaper är nyckeln till att lösa den.

2022-11-04 visa mer

Vilka problem bör beaktas när du väljer lcd-harts 3d-skrivare

När vi väljer lcd resin 3d skrivare, vilka frågor behöver vi beakta? Låt oss kortfattat förstå det nedan.

2022-10-09 visa mer

Stora kontinuerliga DLP 3D skrivartillverkare tar dig för att förstå de faktorer som påverkar noggrannheten av 3D-utskrifter


visa mer